Rácz Jenő kifakadt, amikor meglátta az édes májat Schobert Norbi tányérján

Forrás: RTL Sajtóklub -
A Konyhafőnök VIP Schobert Norbi Rácz Jenő kritizálta Schobert Norbi ételét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pattanásig feszülnek az idegek a Konyhafőnök VIP-ban, hiszen mindenki a győzelemért küzd a sztárok közül. A legkisebb hiba sem fér bele, hiszen azzal a kiesést kockáztatják. A séfek nem kímélik a versenyzőket, folyamatos nyomás alatt tartják a hírességeket.

Schobert Norbi a tőle telhető legjobbat szeretné adni, ezért esett a választása egy olyan ételre, amivel odahaza már többször is nagy sikere volt. Arra azonban nem számított, hogy Rácz Jenő éles kritikával illeti majd a főztjét, és kénytelen lesz teljesen az elejéről kezdeni.

Az egész tányért újra kellett tervezni a fitneszgurunak Forrás: RTL Sajtóklub

Rácz Jenő szerint a cukorral édesített májnak csak kísérnie kellene az ételt, nem uralnia az ízeket. Megkérte Norbit, hogy tálaljon újra, ám a fitneszgurut nagyon megviselte a kritika.

"Nekem ez azért esett sz*rul, mert ezzel az étellel otthon már tízszer a család világbajnokká avatott. Tényleg. Már olimpiai aranyérmem is volt ebből az ételből" – fakadt ki Schobert Norbi, hozzáfűzve: "De igaza van a Jenőnek, mert otthon ez nem desszertként lett felszolgálva. Ha ennek tényleg egy sütemény külsőt akarunk adni, akkor Jenőnek tök igaza van."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.