Pattanásig feszülnek az idegek a Konyhafőnök VIP-ban, hiszen mindenki a győzelemért küzd a sztárok közül. A legkisebb hiba sem fér bele, hiszen azzal a kiesést kockáztatják. A séfek nem kímélik a versenyzőket, folyamatos nyomás alatt tartják a hírességeket.

Schobert Norbi a tőle telhető legjobbat szeretné adni, ezért esett a választása egy olyan ételre, amivel odahaza már többször is nagy sikere volt. Arra azonban nem számított, hogy Rácz Jenő éles kritikával illeti majd a főztjét, és kénytelen lesz teljesen az elejéről kezdeni.

Norbi, mi ez a máj itt? Ez nem egy desszert így – figyelmeztette a sztárséf Schobert Norbit, aki viszont más véleményen volt. "Ez egy édes desszert. Ez egy édes máj, nagyon finom. Kóstold meg!" – javasolta neki.

Az egész tányért újra kellett tervezni a fitneszgurunakForrás: RTL Sajtóklub

Rácz Jenő szerint a cukorral édesített májnak csak kísérnie kellene az ételt, nem uralnia az ízeket. Megkérte Norbit, hogy tálaljon újra, ám a fitneszgurut nagyon megviselte a kritika.

"Nekem ez azért esett sz*rul, mert ezzel az étellel otthon már tízszer a család világbajnokká avatott. Tényleg. Már olimpiai aranyérmem is volt ebből az ételből" – fakadt ki Schobert Norbi, hozzáfűzve: "De igaza van a Jenőnek, mert otthon ez nem desszertként lett felszolgálva. Ha ennek tényleg egy sütemény külsőt akarunk adni, akkor Jenőnek tök igaza van."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!