Rubint Réka volt a Life TV Frizbi című műsorának a vendége, ahol arról beszélt, pontosan mi is történt azon a napon, amikor Norbi sztrókot kapott.

Rubint Réka a mai napig hálát adnak az égnek, hogy a fitneszguru felépült, hisz, ahogy a házuk kamerafelvételéből kiderült, Norbi 45 percig feküdt a házuk előtt magatehetetlenül.

Réka máig sem érti, miért nem hallgatott a megérzésére, amikor furcsállotta, férje miért nem ért még haza a futásból augusztus 26-án. Végül elhessegette a vészjósló gondolatokat, miközben Norbi már magatehetetlenül feküdt a házuk előtt. Végül a szomszéd csengetett be hozzájuk, ő vette észre, hogy nagy a baj.

Schobert Norbi sztrókja után 45 percen keresztül feküdt a házuk előttForrás: Schobert Norbi/Instagram

"Van egy térfigyelő kamera a házunkra rögzítve és onnan tudjuk, hogy ő 45 percet feküdt a házunk előtt. Olyan szerencsétlen helyen esett össze, van egy óriási nagy sövény a ház előtt és jönnek-mennek ott el autók, de nem látták, hogy ő ott fekszik, és mivel a beszédközpont sérült, nem tudott szólni. Végig mozgatta a bal lábát, bal kezét, nézte a pulzusát a pulzusmérőn, látszik a felvételen" - mesélte Réka.

A háromgyermekes édesanya továbbá elmondta,  hogy a kutyájuk jelzett az éppen hazaérő szomszédnak. Férje egyébként végig magánál volt, de se beszélni, se mozogni nem tudott, a műtét után pedig nem emlékezett a történtekre.