Schobert Norbi bevallotta: milliókat költ el karácsonykor

karácsony pénz ajándék ünnep sztárok Schobert Norbi Schobert Norbert celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű fitneszguru, Schobert Norbi elárulta, hogy nem sajnálja a pénzt karácsonykor.

Schobert Norbi a karácsony közeledtével így emlékezett vissza a legkülönlegesebb ajándékra, amit feleségének vásárolt:

– "10 évvel ezelőtt, (...) Rékának vettem egy nagyon szép karórát. Nem emlékszem, hogy hány millió, de nagyon sok millió forint volt. (...) Úgy gondoltam, ha kap egy szép karórát, az olyan, mintha időt adnék" - mesélte a fitneszguru.

Majd arról vallott, hogy mennyit költ az ünnepekre:

Forrás: TV2

– Kemény összeg, nem tudom, de szerintem milliós – válaszolta, hozzátéve: szerinte egy átlagember karácsonykor körülbelül a kéthavi jövedelmét elkölti, ő is elkölt annyit.

Ám a gyerekeit más módon neveli az ajándékozással kapcsolatosan:

– "Mindent nem veszek meg a gyerekeimnek, pont azért, pedig megvehetném, mert a dolgokat maguktól kell elérni. Például, ha elutazunk egy távoli táborba külföldre, nem viszem őket első osztályú ülésen. Még akkor sem, ha mi úgy utazunk a Rékával".

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.