Így fest a világ legnagyobb ajkú nője: a bolgár lány már a 27. ajakfeltöltésére készül - Fotó

legnagyobb rekord bolgár ajakfeltöltés ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves, bolgár Andrea Ivanova már a 27. ajakfeltöltésére készül.

A Daily Mail értesülései szerint a bolgár Andrea ajkai a legnagyobbak a világon. A 24 éves nő vágya, hogy úgy nézzen ki, mint a Bratz babák, és azt mondja, nem fog leállni a beavatkozásokkal addig, amíg nem fest egy az egyben úgy, mint a nagy fejű, nagy szemű és persze teltajkú babák.

Andrea úgy véli, már most nagyon hasonlít ezekre a babákra, de még nem elégedett az eredménnyel, ezért idén karácsonyra egy újabb, immár a 27. ajakfeltöltéssel lepte meg magát. A lány nemsokára álla és állkapcsa formáját is megváltoztatja egy kontúrozó eljárással.

Andrea imádja kinézetét, és azt, hogy odáig vannak érte a férfiak, a kritikákkal pedig nem foglalkozik.

Többmillió forintot költött már magára a plasztikafüggő nő, és még mindig nem elégedetthttps://www.life.hu/eletmod/20210704-tobbmillio-forintot-koltott-mar-magara-a-plasztikfuggo-no-meg-mindig-nem-elegedett-magaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.