A koktélkirály megjárta a poklot is, de sosem adta fel - így él most Lajsz András

Forrás: TV2 -
újrakezdés Lajsz András válás koktélkirály Ücsörgő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lajsz András utóbbi néhány éve nagyon kemény volt, ami tönkremehetett körülötte, az tönkre is ment. Most viszont úgy néz ki, sikeresen kilábalt a nehézségekből, és újra bizakodóan tekint a jövőbe.

Lajsz András igazán megszenvedte az elmúlt néhány évet. Felesége elzavarta a közös házból, miután kiderült, hogy a koktélkirály megcsalta, de túl van öt infarktuson, egy agyvérzésen, és ennek tetejébe néhány év alatt három vállalkozása is bedőlt. Most azonban úgy néz ki, élete szépen lassan visszazökken a rendes kerékvágásba: felesége három év mosolyszünet után visszafogadta.

"Most egész jól kijövünk, igaz, ehhez az is kell, hogy meglegyen a kellő távolság köztünk: a feleségem most Ausztriában dolgozik, csak januárban jön haza. A karácsonyt a legkisebb fiammal töltöm, akiért muszáj mindig újrakezdenem és dolgoznom" – mondta a Blikknek a koktélkirály.

Lajsz András, a koktélkirály Forrás: TV2

Emellett elmondta, hogy nemrégiben újranyitott sörözőjével, az Ücsörgővel is nagy tervei vannak: egy pékséggel szeretné kibővíteni:
"Sosem gondoltam volna, hogy valaha túrós batyut fogok sütni, de mondhatnám, hogy a név kötelez, mivel a nagyszüleim pékek voltak. Én a mostani életemet jutalomjátéknak fogom fel, és megpróbálom a lehető legtöbbet kihozni belőle. Az infarktusok és az agyvérzés után egyszer már feldobtam a pacskert, de most új esélyt kaptam az élettől. Elég botrányos válásunk volt a nejemmel, ami után sokan kinyúlnak, én örülök, hogy ő lelkileg rendbe jött."

A koktélkirály mára igazán megbánta, hogy megbántotta gyermekei édesanyját, és szeretné, ha helyreállna a béke közöttük. Emellett viszont elégedett az életével, új tervei vannak a sörözővel, szilveszterre bulit tervez, és az egészsége is helyrejött.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.