"A szépség mióta elég bármihez?" - Beleálltak a kommentelők az Exatlon Hungary All Star új riporterébe

Exatlon Hungary All Star Exatlon Hungary Nagy Réka Gelencsér Tímea Gelencsér Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Gelencsér Timi helyett Nagy Réka lesz az Exatlon Hungary All Star riportere 2022-ben.

Bár a műsor még el sem kezdődött, már most sokan hiányolják Gelencsér Timit az Exatlonból. Timi elárulta, hogy azért nem tud riporterként részt venni a forgatáson, mert a TV2 más műsorban tervez vele.

- mondta korábban Timi.

Az új riporter, Nagy Réka nagyon várja, hogy új szerepben is megmutassa magát, ám a műsor rajongói közül nem mindenki örül Timi távozásának. A gyönyörű modell - aki a Dancing with the Starsban tűnt fel - kemény bántásokat kap az Exatlon hivatalos Instagram-oldalán.

Ő mindig leváltja Timit?

Ez a lány tök szép. De a szépség mióta elég bármihez? Tehetség, végzettség nem kéne? Csak úgy random szép lányokat betenni a műsorba... Nem értem én ezt!

MI KÖZE AZ EXATLONHOZ?????? Segítsetek már, hogy Exatlon melyik évadában láthattuk eme hölgyeményt!? Nem elég, hogy a Dancingben le akarta előzni Timit...

- írták a hozzászólók a Rékával készült interjú alá.

A gyönyörű modell szerencsére támogató üzeneteket is kap saját Instagram-oldalán, amiért nem bír elég hálás lenni.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.