Mégsem lesz nyitott koporsós temetése Damu Rolandnak, másképp döntött a család

Facebook -
Damu Roland Damu Roland temetése hamvasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 27-én hunyt el Damu Roland. A hányatott sorsú színész nagynénjével és unokatestvérével, Zitával ápolt szoros kapcsolatot, őket kérte meg, hogy temessék el. Korábban arról szóltak a hírek, hogy nyitott koporsóban búcsúztatják Damut, ám a család másképp döntött.

A színész unokatestvére, Tóth Zita elmondta a Blikknek, hogy Damu kétféle temetést is szeretett volna, nyitott koporsósat vagy hamvasztást. Végül a család döntötte el, hogy milyen szertartás legyen.

"Roland kétféle temetést akart: nyitott koporsósat vagy hamvasztást. Végül azutóbbi mellett döntöttünk, de iszonyatosan nehéz feladat most nekünk kiválasztani az urnát és a többi kelléket. Anyuék fehér galambokat is szeretnének, de meglátjuk, mi lesz még. Abban biztosak vagyunk, hogy nem akarunk nagy felhajtást, egy csendes, szeretetteljes megemlékezést szeretnénk" - mondta Zita, aki azt is elárulta, Damu nősülni akart, halála előtt nem sokkal szerelmes lett.

Damu Rolandnak nem lesz nyitott koporsós temetése Facebook

Hatalmas adósság maradt Damu Roland után: egyik kollégájának 6 számjegyű összeggel tartozott




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.