Mindenkinek beintett Tóth Andi, a mesebeli Karib-tengerről üzent az énekesnő

pihenés Aruba Karib-tenger Tóth Andi Tóth Andi reakciója
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú két évet tudhat maga mögött Tóth Andi, aki nemrég kissé elvonult a nyilvánosság elől. Egy meseszép helyen, kellemes melegben próbálja kipihenni a munkával töltött hónapokat.

Heteken keresztül állt a reflektorfényben Tóth Andi, míg végül megnyerte a Dancing with the Stars második évadát. Sorban jelentek meg tavaly az új dalai, és a rajongók idén sem maradnak újdonság nélkül, ám most egy kis időre mégis nélkülözniük kell kedvencüket. Az énekesnő ugyanis jól megérdemelt pihenését tölti a mesebeli Karib-tengeren - Arubán nyaral. Élvezi a meleget, a hullámzó kék tengert és a barátai társaságát.

Nem felejtett el minderről beszámolni követőinek, akik hozzá vannak szokva a fiatal tehetség szókimondó stílusához. Andi nem rejti véka alá a véleményét, Insta Story-jaiban rendszeresen reagál az őt ért kritikákra, most azonban egyszerűbben üzent a rosszakaróinak.

Egyezményes, nemzetközi jellel adta tudtára minden kritikusának, hogy hagyja őt békén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.