Elképesztő fogyás: Egy év alatt több, mint 35 kilótól szabadult meg a magyar sztár - Fotó

fogyás életmódváltás étrend Balássy Betty mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balássy Betty drasztikus változáson ment keresztül az elmúlt egy évben. Életmódot váltott, és saját étrendjének köszönhetően jobban érzi magát a bőrében, mint valaha.

"Husin is szerettem magam, de már fájtak a lábaim, a hátam, és a fizikai terhelhetőségem is csökkent. Elsősorban az egészségem érdekében vágtam bele a fogyókúrába" – mondta el a Story magazinnak az énekesnő, aki eddig 35 kilótól szabadult meg. 44-esről 38-asra csökkent a ruhamérete, de még hat kilót szeretne leadni.

Betty végül egy saját maga által összeállított étrenddel lépett rá a fogyás útjára. Mivel imádja a tésztákat és a kenyereket, ezeket nem vonta meg magától, csupán több zöldséget és húst fogyaszt. Nemrég elkezdett sportolni is.

"Hetente kétszer zumbázom, western-táncolok, de járok speedfitnessre és időnként futok is. Pár perc mozgás minden napra jut!"

Az énekesnő mindenkit csak biztatni tud az életmódváltásra. Elmondta, fogyása elképesztő löketet adott a párkapcsolatának is, hiszen sokkal magabiztosabb lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.