Tóth Andi bomba formában van: az énekesnő szálkásabb, mint valaha - Fotó

bomba fogyás izmos énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi mindig is a karcsú hírességek körébe tartozott, az utóbbi hónapokban azonban kemény edzésbe kezdett, és ez jól meg is látszik rajta.

Tóth Andi mindig is dögös volt, de a Dancing with the Stars alatti táncpróbák megtették hatásukat. Az énekesnő lenyűgöző tánctudásán kívül tökéletes testével is hétről hétre felhívta magára a figyelmet.

Nos, az elmúlt hónapokban Andi sokat fogyott és formálódott, edzéseiről rendszeresen oszt meg tartalmakat közösségi oldalán. Aki követi őt, láthatja, hogy bokszolni jár, izomzatán pedig jól látszik a rendszeres sport, ugyanis Andi dögösebb, mint valaha. Egyik friss Instagram-storyja is ezt bizonyítja:

Tóth Andi bombasztikus formában van. Forrás: Instagram

Andi egyébként február elején árulta el, mekkora előadói jogdíjat kapott új dalai után, januárban pedig a Karib-szigeteken pihente ki a 2021-es év fáradalmait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.