Az RTL Klub felfedezettjével jött össze a TV2 sztárja: "Még nagyon friss a kapcsolatunk"

Catherine Dederick Mardoll Hadas Alfréd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hadas Alfréd, a Sztárban sztár leszek! rappere összejött Yvonne Dederick lányával, művésznevén Mardollal, akit az X-Faktorból ismerhetett meg az ország. Alfréd az Instagramon írt rá Mardollra, az üzengetésekből pedig személyes találkozó lett.

"Eleinte főként csak a zenéről beszélgettünk. Nagyon tehetségesnek tartom, és nem is gondoltam bele, hogy lehet köztünk valami, sokkal inkább az jutott eszembe, hogy akár dolgozhatnánk együtt. Rendkívül jól kijöttünk egymással, sokat szakmáztunk, ahogy az lenni szokott, fokozatosan alakult át a kapcsolatunk. Másfél héttel ezelőtt ismertük fel a köztünk lévő vonzalmat és érzéseket, de még nagyon friss a kapcsolatunk" - mesélte a Borsnak Alfréd, aki öt évvel fiatalabb, mint Catherine Dederick, ám ez egyáltalán nem zavarja őket.

"A koromhoz képest érett vagyok, és egyáltalán nem zavar bennünket, hogy Cathy az idősebb. A mi korosztályunkban ma már sokkal jobban összemosódik a korkülönbség, mint régen. Nyilván több élettapasztalata van hozzám képest, de ebből adódóan sincsenek különbségek közöttünk. Akármennyire is próbálnám ferdíteni a helyzetet, hogy még csak alakulnak az érzéseim, hazudnék. Ha abba gondolok bele, mennyi időt töltünk együtt, és hogy milyen jól érezzük magunkat, biztos, hogy szerelmes vagyok" - vallotta be Alfréd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.