Öröm és ujjongás a Kihívók csapatában: így fogadták a visszatérő Nagy Danit - Videó

Exatlon Hungary öröm Exatlon All Stars Exatlon All Star Kihívók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási ujjongás fogadta a harmadik évadból visszatérő Nagy Danit, aki a magyar Exatlon történetének egyik legkiemelkedőbb játékosa.

A Kihívók csapatában több változás is történt az elmúlt napokban. Novák Zalán sérülése miatt, Adu László pedig rosszullétei miatt nem folytathatta a versenyt, így nem meglepő, hogy a kék csapatba egy újabb versenyző érkezett.

A legújabb Kihívót öröm és ujjongás fogadta, az új csapattag ugyanis nem más, mint Nagy Dani, aki a harmadik évadban sérülése miatt volt kénytelen feladni a versenyt.

Dani korábban, az egyik vlogjában azt nyilatkozta a műsorról, hogy bármikor szívesen visszatérne, hiszen sérülése miatt nem úgy alakult a verseny számára, ahogy azt tervezte. A Kihívó egyébként nemrég jelentette be, hogy felesége, Ramóna második gyermekükkel terhes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.