Kollányi Zsuzsi üzenete Rúzsa Magdinak: nem megoldhatatlan feladatról van szó

Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram -
Rúzsa Magdi ikrek ikres anyák sztár Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei, ezért mint ikres anyuka az ikres anyukának adott gyereknevelési tanácsokat az énekesnőnek kolléganője, Kollányi Zsuzsi. 

Zsuzsi tisztában van vele, hogy három baba pont eggyel több, mint ahány keze és melle van egy nőnek, így szerinte Magdinak nehezebb dolga lesz, mint neki volt - írja a Bors.

Kollányi Zsuzsi Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

"Én az idő nagy részében egyedül voltam a fiaimmal, és tényleg úgy éltem meg, hogy kettejükhöz mindenem adott" - mondta az énekesnő, hozzátéve, hogy emiatt nem stresszelt. "Ha párhuzamosan kellett őket pelenkázni vagy megetetni, számíthattam a páromra. Alapvetően, ha egy ikres anyuka nem izgul, hogy jaj, most mi lesz, azzal csak jót tesz önmagának. Gondolom, Magdi is számíthat a férjére, akinek az egyik gyereket a kezébe lehet nyomni, ezért nem megoldhatatlan feladatról van szó" – fejtette ki véleményét Zsuzsi, aki nem tagadja, hogy kisebb sokkot kapott, amikor kiderült, hogy ikrei lesznek.

"A terhesség elején elterveztem, mikor térhetek vissza a munkába, de ha az embernek ikrei születnek, az sok mindent felülír. Nem tudtam, miként fog a testem viselkedni, mennyire leszek rosszul, mennyi idő alatt fogok felépülni. Rengeteg komplikáció merült fel a terhességem alatt, ezért hatalmas kő esett le a szívemről, amikor végre megszülettek a gyerekek" - mesélte az énekesnő, aki biztos volt benne, hogy minden rendben lesz, mindent meg tud majd oldani.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy szerinte szülés után a szülők számára a gyerek lesz az első, nem pedig a társ, mert szerinte az ember így van kitalálva. Úgy gondolja, hogy akkor lesz tartós egy házasság, ha a felek nem a hiányosságait látják egy adott helyzetnek, hanem a benne rejlő lehetőségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.