Azt beszélik: ezért nem kellett Majkáéknak tovább Kollányi Zsuzsi

szülés Majka Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, már nem tagja Majkáék zenekarának Kollányi Zsuzsi. Azt, hogy megváltak tőle, nem verték nagydobra, de legutóbbi fellépéseiken ez világossá vált, ugyanis Veress Mónika, azaz Nika énekelt velük a színpadon. Most kiderült az is, miért került sor kenyértörésre. 

A Borsnak egy benfenntes vallott. Elmondta, Majka miért nézett új énekesnő után.

"A show-biznisz csak kívülről tűnik laza életnek, valójában rengeteg lemondással jár, fegyelmezett életvitelt követel, és a kiszámíthatóságra alapoz (...) Egy énekesnő, bármilyen szigorúan is hangzik, nem mehet el csak úgy szülni, hiszen az ő kiesése dominóként dönti romba a felépített, működő rendszert. Elmaradnak a bulik, nem kapnak fizetést azok, akik vele dolgoztak együtt, a technikusok, a zenészek... Családok megélhetése kerül tehát veszélybe" - magyarázta.

A lap kereste Majoros Pétert, aki bővebben nem nyilatkozott, de megerősítette, hogy énekesnőt cseréltek és mindeddig Kollányi Zsuzsi sem nyilatkozott.

Kollányi Zsuzsi Instagramjáról kiderült, az énekesnőnek már saját formációja van és szólóban is színpadra lép, napokon belül pedig egy új dalt is piacra dob.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.