Kucsera Gábor: "Vannak hibáim nekem is, ezeket próbálom kiküszöbölni"

Palik László Kucsera Gábor család gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új vállalkozásairól, sportról és apaságról vallott Kucsera Gábor a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában. A világbajnok kajakozó, aki három gyermek édesapja, a Futtában című műsorban elmondta, hogy fiával, Benivel egészen különleges kapcsolatot ápol.

Kucsera Gábor Palik Lászlónak elárulta: a tapasztalatok alapján eddig jó munkát végzett a gyereknevelés terén.

Amikor jön a visszaigazolás, és azt kapod a gyerektől, hogy iszonyat tisztelettudó, becsületes, a felnőttekkel illemtudó, nem bunkó, választékosan, értelmesen beszél, az egy 8 évesnél nagy szó.

Kucsera Gábornak különleges kapcsolata van fiával, Benivel TV2

Az élet, tudod, ad és elvesz, nem cserélném el egy olimpiai aranyért sem azt a kapcsolatot, ami van a fiammal.

„Az iskolakezdés bennem egy ilyen szorongás volt, mi lesz vele, bántják-e majd, hogyan védi meg magát? Az iskolában ez már elkezdődik, én is tudom, hogy állandóan verekedtem, meg kell magad védeni. Ez az érzés nagyon rossz volt, de nagyon jól vette az akadályokat" – árulta el a világbajnok, aki lányairól is mesélt.

„A lányok nagyon más dimenzió, a szerelmeim. Milla kemény eset, egy igazi Skorpió kislány, akarattal, daccal, hisztivel, és kellő rafináltsággal megkenve. »Apa, csak viccelek«, és megveregeti a vállam. Minden gyerek más, de nem tudnék különbséget tenni köztük" – mesélte futás közben Gábor, aki arról is beszélt, hogy jelenleg három vállalkozást is működtet, többek között gyerekeknek szervez "kütyümentes" tábort falusi környezetben.

Kucsera Gábor és felesége, Tápai Szabina úgy döntött, hogy nem állnak többet házaspárként a nyilvánosság elé. Erről itt írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.