Tóth Gabi különleges helyen fog fellépni, személyes kötődése is van

Tóth Gabi Terror Háza megemlékezés fellépés évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi különleges fellépésre készül a Terror Háza megalapításának 20. évfordulójára. A nagyszüleinek is szeretne méltó emléket állítani.

Tóth Gabit az egész ország egy extravagáns, mindig pezsgő előadónak ismeri, ám az énekesnő a való életben sokszor teljes más arcát mutatja. Most a Terror Háza megalapításának 20. évfordulójára készül, ahol ő is fellépőként vesz részt. A Mokka című reggeli műsorban beszélt arról, hogy fontosnak tartja közelebb hozni a fiatalokat a múzeumhoz, és magához a koncerthez is.

Az énekesnő elmondta, hogy az elhangzó dalok mind olyanok, melyek tartalma mély és méltók a megemlékezésre. A fellépéssel ugyanakkor szeretne nagyszüleinek is emléket állítani:

"A mai napig, mikor beszélek a nagymamámmal a második világháborús eseményekről, nem mer telefonon beszélni róla" - mondta.

Hangsúlyozta, hogy a tény, hogy egy sokkal jobb világban élhetünk, mind felmenőinknek köszönhető, akik ezért megküzdöttek.

Az énekesnő nemrég arról nyilatkozott, hogy félt az emberektől az Eucharisztikus Világkonkgresszus után. Beszámolt arról, hogyan érintették őt a támadások, amiket azért kapott, mert fellépett Ferenc pápa szentmiséje előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.