"El voltam nyomva" - G.w.M. exe, Melanie őszintén vallott házasságukról

házasság őszinteség G.w.M Kulcsár Edina Nagy Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Melanie Lakatos Leventének beszélt a népszerű rapperrel folytatott kapcsolatáról és a régi sérelmeiről.

G.w.M. volt felesége, Melanie akkor vált ismertté, amikor Kulcsár Edina és a rapper kapcsolata nyilvánossá vált. Azóta kiderült, hogy Melanie egykor a Megasztárban is megfordult, és sokkal több van benne, mint sokan első látásra gondolnák.

A gyönyörű Melanie diplomát szerzett nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként, később pedig a washingtoni Fehér Házban is elnyert egy ösztöndíjat és magával Barack Obamával dolgozhatott volna. Azért a feltételes mód, mert akkoriban ismerkedett meg gyermekei apjával, Márkkal, és inkább a szerelmet választotta.

Forrás: RTL Klub

Melanie azt is elárulta Leventének, hogy annak idején még az is megfogalmazódott benne, hogy európai parlamenti képviselő szeretne lenni, bár erről az álmáról a mai napig nem mondott le. G.w.M. exe magánéletéről és a rapperről is őszintén vallott; ezt mondta a kapcsolatukról:

"A gyerekeim születése előtt én soha, sehol nem voltam felvállalva, pedig akkor már évek óta együtt voltam vele, és megkérte a kezem. Engem ez nagyon bántott, nagyon sokáig, de ő mindig azzal magyarázta, hogy ő egy ismert ember, aki abból él, hogy rajonganak érte a fiatal nők és lányok, úgyhogy nem fér bele az , hogy felvállalja, van egy párkapcsolata. Aztán, amikor megszületett a kislányom, akkor azért már mondtam, hogy legalább most vállaljuk fel.

Valójában én is azt gondoltam, hogy privátban kell ezt kezelni, de utólag úgy értékelem, hogy én nagyon tudatosan elvoltam ebben a kapcsolatban - úgymond - nyomva, de lehet, hogy túl erős ez a kifejezés. Azt kezdtem érezni, hogy nem büszke rám, a családunkra. Talán ezt a gondolatot az igazolja, hogy most pedig a totális ellentétét képviseli annak, amit együtt képviseltünk"

- vallotta be Lakatos Leventének az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.