Súlyos gonddal küzd G.w.M exfelesége, Nagy Melanie őszintén vallott helyzetéről

Forrás: RTL -
válás G.w.M Kulcsár Edina Nagy Melanie lelki fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt másfél hónapban Kulcsár Edina magánélete tartotta lázban a fél országot. Az egykori szépségkirálynő és exférje, Csuti próbálták ugyan megmenteni a házasságukat, de végül a válás mellett döntöttek. Nem sokkal a bejelentésük után kiderült, hogy Edina beleszeretett egy másik férfiba, aki szintén most válik a feleségétől.

Edina új szerelme a fiatal rapper, G.w.M, aki a szépségkirálynőhöz hasonlóan idén év elején döntött úgy, hogy véget vet a házasságának. Exfeleségéről, Nagy Melanie-ról azonban nagyon keveset lehet olvasni, a nő ugyanis ritkán beszél a magánéletéről. Most azonban megtörte a csendet és egyik követőjének elárulta, most érzi igazán, milyen nehéz időszak előtt áll.

Nehéz időszakot él át Forrás: RTL Klub

Melanie-nak két gyermeke született Varga Márktól (G.w.M), és most, hogy egyedül maradt, nagyon nehéz jól sáfárkodnia az idejével. Igyekszik a munkáit úgy szervezni, hogy a lehető legtöbb időt tudja a gyermekeivel tölteni. Ügyvédi irodának fordít, alkalmi sminkes munkákat vállal, és a roma rádióban, a Dikh Rádióban is műsort vezet. Ezek ellenére nem vágyik a médiaszereplésre.

A közösségi oldalán most mégis őszintén vallott arról, hogyan érzi magát.

– idézte az Origo Melanie-t.

Kulcsár Edina nemrég a Life.hu-nak egy hosszabb interjúban beszélt arról, pontosan mi történt az elmúlt másfél hónapban, és hogyan élte meg a médiaszenzációt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.