G.w.M: "Ezúton is bocsánatot kérek tőled, Melanie"

G.w.M Kulcsár Edina Nagy Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina párja G.w.M az Instagramon kért nyilvánosan bocsánatot gyermekei anyjától, Melanie-tól. 

„Voltak kirohanások kommentben, amit megbántam, ezúton is bocsánatot kérek tőled, Melanie. Nem így kell kezelni, sem nekünk, sem az országnak. Ettől sokkal okosabbak vagyunk és intelligensebbek" – mondta többek közt a live videóban a férfi, és hozzátette, ezt követően is támogatja exét.

Márk korábban nem túl hízelgő sorokkal, dalban üzent feleségének:

"Elhibáztad, látod, kicsim, újra elhibáztad. Megcsináltad, látod, kicsim, újra megcsináltad. Elhazudod most a nagyvilágnak, milyen rossz vagyok" - szól a dal.

"Nem állapot, ahogy vagyunk, de te szereted a lelkem ölni"

"Továbbállok, nem bántalak soha többé. Szerinted én téged, szerintem meg te gyötörtél" - hallható a Megcsináltad című dalban.

https://www.facebook.com/GWMMUSIC

G.w.M egy rajongói kérdésre pedig így nyilatkozott a Melanie-ról:

"Ha a csillagos eget lehozná bárki, akkor sem kellene Melanie egy percig sem! Ne ringasd magad ezekben! Hamarosan mindenki tisztán fogja látni a dolgokat. Idő és türelem, vagy csak az igazságérzetem feszegetésének kérdése. A gyermekeimnek jobb apjuk nem lehetne, mint én, efelől nyugodt lehetsz."

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.