"Attól, hogy nagyon sok papírod van, még lehetsz sz*r ember" - G.w.M megszólalt a 8 általánosáról

Forrás: G.w.M -
diploma G.w.M 8 általános érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina jelenlegi párja, G.w.M szerint nem a papír teszi az embert. Úgy véli, ő 8 általánossal is képes elérni mindent, amit csak szeretne. 

Amíg G.w.M volt feleségét, Melanie-t sokan dicsérik azért, mert magasan képzett, addig a rappert támadások érik, mivel neki csak 8 általánosa van, valamint azért is, mert úgy érzik, G.w.M derékba törhette exe karrierjét. Ezt a rapper határozottan tagadja, szerinte volt felesége karrierje még be sem indult, amikor családalapításba fogtak. Lakatos Levente Youtube-műsorában azt is elmondta, hogy neki a papír nem számít.

G.w.M szerint nem számít a papír Forrás: G.w.M

"Ha már mindenki ennyire dicséri Melanie-t, hogy milyen okos, szép és mennyire képben van, akkor csak nem vagyok egy olyan rossz hakni! Ezt fordíthatjuk érzelmi intelligenciára, törődésre, bármire. Szerintem nem a papír teszi az embert. Attól, hogy nagyon sok papírod van, még lehetsz sz*r ember" - idázi szavait a Bors.

"Vegyünk egy nagyon jó szakembert. Az átlagos fizetés egy nagyon jó szakembernél legyen 5-600 ezer forint. Na, én ennyit a gyerekeimre ráköltök havonta, ha kell" - mondta, a műsorvezető pedig felhívta a figyelmét arra, hogy a dolgot csak anyagi szempontból vizsgálja. "A papírt ehhez kötik. Vagy intelligenciához kötik? Üljenek le egy zongora meg egy papír elé, ott ők lesznek konkrétan hülyék" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.