Megszólalt G.w.M exe: "Meghagyom az influenszerkedést másnak, nekem egészen más képesítéseim vannak"

Forrás: RTL -
G.w.M dráma Kulcsár Edina Nagy Melanie influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M. exe a nyolc általánost végzett rapperrel ellentétben a nemzetközi kapcsolatok és nukleáris fegyverkezés szakértője. 

G.w.M. exe, Nagy Melanie követőtábora a napokban 30 ezer főre ugrott, őt mégsem motiválja az influenszer karrier. Sőt, azt sem akarta, hogy a válásukat nyilvánosságra hozzák.

"Meghagyom az influenszerkedést másnak, nekem egészen más képesítéseim vannak"– magyarázta Nagy Melanie, akiről kiderült: angolul és héberül is beszél, valamint szakértője a nemzetközi kapcsolatoknak.

Nagy Melanie Forrás: RTL Klub

Dolgozhatott volna a Fehér Házban Obama elnök csapatában, ám megismerte Varga Márkot, és úgy döntött, hogy a nyolc osztályt végzett rapperrel kezdi el felépíteni közös életét.

A Fókuszban adott interjújában tisztelettel beszélt volt párjáról, ám hozzátette: "Lehetett volna ezt úgy intézni, hogy kevésbé sérüljünk".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.