Havi 150 tojást eszik meg a szexi nagyi - ez a titka csodás alakjának

tojás szexi fitnesz Andrea Sunshine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan dögös az 53 éves nagymama. Állítja, kinézetének titka, hogy havonta legalább 150 tojást fogyaszt el.

Senki nem akarja elhinni, hogy a brazil-holland Andrea Sunshine már 53 éves. A fitneszmodell naponta legalább három órát tölt az edzőteremben, de az is előfordul, hogy az egész napot ott tölti - írja a New York Post.

Sunshine kockás hasával, tetoválásaival és derékig érő szőke hajával rendszeresen a nála jóval fiatalabb, 25-35 éves férfiakat bűvöli el. A modell úgy véli, ez azért van, mert a férfiak szeretik a jól kinéző, érett nőket.

Andrea nemcsak az edzésre, de az étkezésre is nagyon odafigyel, naponta 5-8 alkalommal eszik, összesen 3500 kalóriát.

Étrendjében leginkább brokkoli, zöldbab, kukorica, karfiol, káposzta, spenót, édesburgonya és tojásfehérje van.

Tojásból van, hogy egy nap ötöt is megeszik, havonta pedig legalább 150-et fogyaszt, és úgy véli, ebben rejlik szépségének a titka.

Kemény munkája pedig meg is hozta a gyümölcsét: a fitneszversenyeken nála jóval fiatalabb nőket lekörözve, mindig bekerül az első ötbe.

Még mindig nem sikerült elérni az álomalakot? Itt írtunk arról, mi az a 7+1 dolog, amely gátolja a fogyásod. Itt pedig összeszedtünk néhány gyakori tévhitet a fogyásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.