Debreczeni Zita sosem látott képet posztolt esküvőjéről

Forrás: Gianni, Instagram -
Gianni Annoni házassági évforduló Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni nemrég ünnepelték ötödik házassági évfordulójukat. Az egykori szépségkirálynő ebből az alkalomból olyan fotókat posztolt, amiket még sosem mutatott meg.

Debreczeni Zita és Gianni közel nyolc éve vannak együtt, ebből már öt éve házasok. A párnak közös gyermeke is született, Gianfranco Máté, akit Gianni pár hónappal ezelőtt mutatott meg követőinek az Instagramon.

A párnak március 31-én volt az ötödik házassági évfordulója, amelyről Zita egy különleges esküvői fotóval emlékezett meg.

Gianni, Debreczeni Zita Forrás: Gianni, Instagram

"Hihetetelen, hogy máris eltelt 5 év! Az pedig még hihetetlenebb, hogy ebben az évben már 8 éve toljuk együtt a szekeret, amire az elmúlt időszakban páran fel és leszálltak... Történtek velünk jó és rossz dolgok egyaránt, de mi akkor is mentünk tovább együtt kéz a kézben... Köszönöm, hogy vagy Gianni Annoni, még akkor is, ha néha kölcsönösen egymás idegeire megyünk!" – olvasható Zita közösségi oldalán.

Az esküvői fotót itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.