Galambos Dorina Pély Barnával való válásáról vallott: "Nem mondom, hogy nem pityeregtem néha"

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Galambos Dorina válás Megasztár Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina őszintén beszélt válásáról.

Az énekesnő a Megasztár versenyzője volt, majd a műsor után összejött az egyik zsűritaggal, Pély Barnával. Tizenöt évig voltak együtt, ebből öt évig voltak házasok, de 2018-ban elváltak útjaik.

Pély Barna Galambos Dorina Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

"A bontóper előtt egy évig nem találkoztunk - ez biztosan hozzájárult ahhoz, hogy végül tényleg jó hangulatban, minden feszkótól mentesen váltunk el papíron is, majd a Moszkva téren pizzázva-borozgatva sztorizgattunk, hogy kivel mi történt. Nekem az elején jót tett a környezetváltozás, mert amikor szétmentünk, elutaztam két hónapra Amerikába. Nem mondom, hogy nem pityeregtem néha, de volt időm gondolkozni és lezárni magamban az egészet. Kiegészítettük egymást, de megváltoztunk, már mást akartunk. Jobb külön-külön boldognak lenni, mint együtt azt érezni, hogy ez már nem az igazi. Baráti maradt a kapcsolatunk, szoktunk beszélni" - mondta Dorina a Hot! Magazinnak.

Galambos Dorina hosszú idő után tért vissza a tévéképernyőre, a Sztárban Sztár színpadán láthatták a nézők. A verseny azonban nem tartott sokáig, ő volt az első kieső.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.