Így él válása után Galambos Dorina

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Galambos Dorina válás Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat megdöbbentett a hír, amikor napvilágot látott, hogy Galambos Dorina és Pély Barna válnak. Azóta kiderült, Barna egy régi barátban és menedzserében szerelemre talált, Dorina pedig arról nyilatkozott, nyitott a férfiügyekben. 

Dorina most a Storyban beszélt zenei karrierjéről, terveiről és magánéletéről. "Egyesek szerint eltűntem, pedig csak arról van szó, hogy akkor szeretek szerepelni, ha valamit fel is tudok mutatni" – nyilatkozta a lapnak a 36 éves énekesnő.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Dorina elmondta, aki a válása óta felszabadultan éli az életét. „Élvezem, hogy akkor fekszem és kelek, amikor akarok, és oda megyek bulizni, ahová csak jólesik. Tulajdonképpen a második gyerekkoromat élem" – vallotta, de azt is leszögezte, Barnával jó viszonyban váltak el egymástól. "Az eddigi életem nagy részét a férjemmel éltem, így mindig fontos marad az életemben" - jelentette ki.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy zátonyra futott házassága ellenére a szerelembe vetett hite nem ingott meg. „Imádok szerelmes lenni. (...) Nem gondolkodom azon, hogy mikor születik gyerekem, őszintén szólva egy újabb házasság sem szerepel a terveim között. (...) Fiúügyekben már bekopogtatott a tavasz. Sokan ostromolnak, és én élvezem ezt az ostromállapotot" – nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.