"Nem csináltam magamból eléggé hülyét" - Galambos Dorina ezért reagált így a kiesésére

TV2 Galambos Dorina Sztárban sztár kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina hosszú idő után visszatért a tévéképernyőre. Tegnap este a Sztárban Sztár színpadán egyik kedvenc előadója, La Roux bőrébe bújt, ám végül ő kapta a legkevesebb szavazatot, így a verseny számára hamar véget ért. A Life.hu-nak exkluzív interjúban mesélt arról, hogyan élte meg a kiesését.

O.D.: Majdnem 20 éve tűntél fel a Megasztár színpadán, milyen érzés volt újra zsűri előtt állni?

G.D.: „Élveztem a műsort, a produkciómat, és nagyon szerettem a társaságot is. Itt nem egy tehetségkutatóban mérettettük meg magunkat, hanem szakmai múlttal és különböző díjakkal rendelkező énekesek versenyezhettek egymással, köztük én is."

Az énekesnő elárulta, hogy művészemberként inspirációra és új kihívásokra volt szüksége, amelyeket a Sztárban Sztár meg is hozott az életébe. A felkészülés és a színpadon töltött idő visszaidézte számára a régi emlékeket, így örült, hogy ismét visszatérhetett a televízió világába.

Forrás: TV2

O.D.: Mennyire értettél egyet a zsűri kritikájával? Mit gondolsz, mi állhat a döntés és a végeredmény hátterében?

G.D.: „Az egyik kedvenc előadóm dalát énekeltem - amit a zenekarommal már többször előadtunk -, így ezzel jutalom volt szerepelni a Sztárban Sztár közönsége előtt. A videóklip alapján dolgoztuk ki a produkció koncepcióját, amivel minden szempontból maximálisan elégedett vagyok. Sikerült hozni az előadó hangszínét, az előadás módját, a brit akcentust, így nincs bennem csalódottság."

Az első élő show-ban a két legkevesebb szavazatot Galambos Dorina és Zámbó Krisztián kapta. A zsűri és a nézők szavazatai alapján végül a Csepregi Évát alakító Krisztián jutott tovább.

O.D.: Tilla kérdésére, hogy milyen érzések vannak benned a kiesésed kapcsán, azt felelted: "nem csináltam magamból eléggé hülyét". Mire gondoltál, amikor ezt mondtad?

G.D.: „Ez nemcsak úgy kibukott belőlem, hanem tényleg ezt gondolom. Lássunk tisztán: ez egy olyan termék, ahol többet ér, ha valaki egy vicces produkciót hoz, és lám, a legvégén valóban ez döntött. A meghökkentő dolgok szoktak jól elsülni, és lássuk be, Krisztián produkciója minden tekintetben az volt.

Egy zenekari próbán falra is festettük az ördögöt: épp erről beszéltünk, hogy mi lenne, ha ketten maradnánk Krisztiánnal a végén (de azt nem gondoltuk, hogy ez meg is történik)."

Forrás: TV2

2018-as válása óta Galambos Dorina féltve őrzi a magánéletét, ami részéről tudatos döntés volt. Most elárulta, hogy jelenleg nincs szerelem az életében, de a magánéletét továbbra sem kívánja kiteregetni a nagyközönség előtt.

Igaz, a Sztárban Sztár számára véget ért, de sok egyéb kihívás előtt áll, például nemsokára viszontláthatjuk egy új zenés műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.