Napi horoszkóp (2022. április 22.): a Rák lelke megkönnyebbül, a Skorpió félelmei szertefoszlanak

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold és a Merkúr fényszöge segítségünkre lesz abban, hogy beszéljünk az érzéseinkről. Napi horoszkóp következik péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ne hagyd, hogy az apróbb konfliktusok komolyabb vitákká fajuljanak. Igaz ez akár a munkahelyeden, akár a társaddal kapcsolatban. Persze, ha a nézeteltérés mélyebb gyökerű, akkor előbb-utóbb úgyis orvosolnotok kell. A Hold-Merkúr fényszöge segít ebben a napi horoszkóp szerint.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Akkor érezheted ma jónak a napodat, ha végre el tudsz feledkezni a terveidről, a munkádról, a nehézségekről általában. Ha egy kicsit sikerül belefeledkezned a létezésbe. Mert nagy szükséged van erre.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Fáradtnak érzed magad már kora reggel, de mégsem ez jelenti a legnagyobb gondodat. A belső kétség mar, nehezen tudod értelmezni a jelen helyzetedet, nem látod tisztán a célt. Egy jó barát segíthet legalább a tisztánlátásban.

Napi horoszkóp (2022. április 22.): a Rák lelke megkönnyebbül, a Skorpió félelmei szertefoszlanak Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold és a Merkúr fényszöge hat a mai napon, ami megkönnyíti, hogy beszélj az érzéseidről. Igazán boldogító estéd lehet, mert most őszintén meg tudsz nyílni valaki előtt, és ez könnyebbé teszi a lelked.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kissé zűrzavaros napokat tudhatsz magad mögött: valahogy úgy érzed, semmi nem megy most úgy, mint azokban a bizonyos régi szép időkben. Van azonban valami, ami ma jobb, mint akkor. Gondolj a párkapcsolatodra!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nyugodtabb időszak következik el az életedben. Ha az utóbbi idők nyugtalansága, esetleg betegeskedés miatt lefogytál volna, akkor most könnyen visszapótolhatod az elvesztett kilókat. Vigyázat, akkor is, ha nem akarsz hízni!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.