Napi horoszkóp (2022. április 25.): szerelmet jeleznek a csillagok

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdemes lesz hétfőn a megérzéseinket követni, mert azok most csalhatatlanul mutatják az utat, és segítenek helyes döntéseket hozni. Napi horoszkóp.

Kos

A Hold ma a Halak jegyébe lép; ez az energia sajnos nem igazán passzol hozzád. A Kos az egyértelmű dolgokat szereti, a Halak Hold pedig minden, csak nem egyértelmű. Idegesít az a szentimentális hangulat is, ami körbevesz.

Bika

Nehezen tudod eldönteni, kiben is bízhatsz: az ismerőseid egymásnak ellentmondó dolgokat állítanak. Jobb, ha egyelőre megtartod magadnak a saját véleményedet, nézeteidet, álláspontodat. Elképzelhető, hogy amúgy is módosítanod kell majd rajtuk.

Ikrek

Az Ikrek jegyűeknak szerelmet jeleznek a csillagok. Nem feltétlenül kell azonban új kapcsolatra gondolni: egy régi viszony is megújulhat, még a meguntnak vélt társad is teljesen új színben tűnhet fel előtted. A szerelem csodákra képes!

Forrás: Shutterstock

Rák

Ma az érzékeny Halak jegyébe lép a Hold. Most mindenen képes vagy megsértődni, egészen ártatlan kérdéseken is. Emellett, főleg a jövőddel kapcsolatban viszont értékes felismeréseid is lesznek.

Oroszlán

A mai napod bővelkedik hangulatingadozásokban. A környezetednek ez nem tesz jót, különösen a családtagjaidnak. Inkább zárkózz be, és csak akkor gyere ki oroszlánbarlangodból, ha már lehiggadtál.

Szűz

Ma is segít átlépni a nehézségeken a praktikus gondolkodásod Érzelmileg ugyan deficitesnek érezheted a helyzetedet, de a gondoskodó cselekvéssel és a teendőkben való elmerüléssel túllendülhetsz a mélyponton - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.