Megyeri Csilla és Zsolti évek óta egy párt alkotnak. Ugyan az esküvő még várat magára, a gyermekvállalás kérdése már napirenden van közöttük.

Megyeri Csilla és vőlegénye, Zsolti már kilenc éve alkotnak egy párt. Bár a hetedik év náluk is kritikusnak bizonyult, végül kitartottak egymás mellett, és úgy érzik, készen állnak a családalapításra.

"Zsoltival lassan kilenc éve vagyunk egy pár, de a hetedik év nálunk is kritikusnak bizonyult. Bevallom, én már lakásokat néztem, mert el akartam költözni a közös otthonunkból. De végül elsimultak a dolgaink, aminek szívből örülök"

– kezdte a Borsnak  az influenszer, aki kendőzetlen őszinteséggel vallott arról is, hogy a viszonyukból elmúltak a heves érzelmek.

"Rengeteg energiát fektettünk a kapcsolatunkba és nyilván már nem vagyunk szerelmesek. A mi szövetségünk az a tipikus „partner in crime" (cinkos) fajta. Igazi társai vagyunk egymásnak és ez sokkal, de sokkal többet ér, mint a vak szerelem"

– fejtette ki Csilla, aki már négy éve jár jegyben Zsoltival.

Forrás: Megyeri Csilla/Instagram

"Menyasszony vagyok és nekem ez egyelőre elég is. Nem azt mondom, hogy valamikor a jövőben nem szeretnék a felesége lenni, de mindketten úgy gondoljuk, először inkább költenénk egy saját kis kertes házra, mintsem egy esküvőre. Sőt, még a gyermekvállalás kérdése is előbbre való nálunk, mint egy lagzi. Harmincnégy éves vagyok és bár nem érzem magam elkésve, tényleg itt az ideje annak, hogy anyuka legyek. Igazi későn érő típus vagyok, de mostanában egyre többet gondolok arra, hogy jó lenne már egy kisbaba. Szerencsére Zsoltival ebben a kérdésben is egyetértés van közöttünk, így rajta vagyunk a dolgon"– tette hozzá Csilla.