Erdélyi Mónika milliókat bukott a Szerencsekerékben, de mégsem távozott üres kézzel

bukás Szerencsekerék milliók Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika a műsor meglepő történetet osztott meg a nézőkkel a Szerencsekerék legutóbbi adásában.

A tévésen kifogott néhány betű a Szerencskerék című műsor végjátékában, így el kellett búcsúzni a két és fél milliós nyereménytől, azonban mégsem távozott üres kézzel. Az egykori műsorvezető így is hazavihetett egy kerékpáros navigációt, egy snowboardot és egy tévét is, amit a fürdőszobába szeretne felszereltetni, hogy zuhanyzás közben is nézhesse.

Emellett Erdélyi Mónika elmesélt egy igen meglepő történetet is az adásban. Bevallotta, hogy a nyíregyházi állatkertben többször is vécésnéninek nézték. Mivel lemerült a telefonja, és csak ott tudta tölteni, egy darabig ott ácsorgott mellette, és így történhetett meg a kínos félreértés.

Erdélyi Mónika úgy döntött, nem marad tovább Budapesten, és lányával, Mollival együtt elhagyta otthonát. Aggodalomra azonban semmi ok, csak ideiglenesen hagyták el a várost, ugyanis húsvét alkalmából Hajdúszoboszlóra utaztak, hogy feltöltődjenek egy kicsit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.