Keleti Andrea és Farkasházi Réka szerint nem kell kés alá feküdni a fiatalos vonásokért

Forrás: Győrfi-Forgács Bea -
bőr arcbőr fiatalítás Keleti Andrea Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyák negyven felett, akik sok-sok évet letagadhatnak korukból, és ezt nem durva plasztikai beavatkozásoknak köszönhetik. Anyák napja alkalmából fellebbentették a fátylat arról, hogy ők sem a csodára várnak, ha szépülésről van szó, fiatalos vonásaikat szakértő orvosoknak köszönhetik. 

„Én mindig szerettem kipróbálni a legmodernebb szépészeti beavatkozásokat, addig, amíg nem kellett attól tartanom, hogy arcvonásaimat radikálisan megváltoztatják. Bevallom, volt olyan, amit megbántam, de azóta tanultam a hibámból, és a természetes, de hatékony kezeléseket keresem"- vallja Keleti Andi, aki nemcsak a táncparketten hozza kortalan formáját, a külseje sem árulkodik koráról. Nem véletlen, hogy évekkel fiatalabb férje figyelmét még több, mint húsz év után is fenn tudja tartani.

„A nyilvánosság része az életünknek. A kommentelők pedig nem mindig finomkodnak, ha a megjelenésünkről van szó. Nem eszerint élünk persze, de egy nőben ott munkálkodik az érzés, hogy ne hagyjon a kritikának felületet. A nagyfiam már 18 éves, de szeretném, ha most is azzal a mosollyal nézhetnék rá, amivel kisgyermek korában tettem. Mindhárom gyermekem és a férjem is megérdemlik, hogy magabiztosan nevessek rájuk. És persze én is!"- meséli Réka.

Forrás: Győrfi-Forgács Bea

Andi és Réka tudják, hogy az évek múlása legtöbbünkön jól látszik, de ettől még nem kell feltétlenül kés alá feküdni. „Andrea az orvosi felszívódó szálak behelyezésének rajongója, melyek a bőr saját megújulási folyamatait indítják el, Réka pedig a bőrünkben természetesen is jelen lévő hialuronsav injekciós pótlásával történő mélyhidratálásra esküszik. Mindkettő szinte fájdalommentes és percekben mérhető időt vesz igénybe" – nyilatkozta Dr. Ekaterine Paschali, bőrgyógyász szakorvos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.