Horoszkóp: ha ebben a csillagjegyben születtél, a te szeretetnyelved az érintés

Forrás: Shutterstock -
érintés csillagjegy horoszkóp magazin szeretetnyelv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Függetlenül attól, hogy hiszünk-e az asztrológiában vagy sem, valahogy mindannyian kifejezzük a szeretetünket, sőt azt is tudjuk, hogy számunkra mi esik a legjobban. Mivel lehet levenni a lábadról: egy hatalmas csokor rózsával vagy ha egész este érezheted a párod közelségét, érintését?

A csillagjegyünk óhatatlanul meghatározza a személyiségünket, így a szeretetnyelvünkre is hatással van. Cikkünkből megismerheted azt a 4 csillagjegyet, melynek szülöttei felé érintésekkel tudod leghatásosabban kifejezni a szerelmedet.

Bika

A Bika az egyik legérzékibb csillagjegy, szülöttei imádják halmozni az élvezeteket. Igazi hedonisták! Egy érzéki, odaadó, biztonságot nyújtó jegy, és jellemző rá, hogy olyan társat keres maga mellé, aki hasonlóan élvezi az életet. Szép szavak helyett érintésekkel tudsz közel kerülni a szívéhez. Fontos számára az ölelés, a simogatás, egy-egy apró érintés, viszont ha csak a közelében tudhat, ő attól is rendkívül boldog lesz. A Bika jegy szülöttei csupán attól még boldogabbak, ha megajándékozod őket. Imádnak meglepetést kapni, és ők is imádnak kedveskedni a szeretteiknek.

4 csillagjegy, melynek szülöttei felé érintésekkel tudod leghatásosabban kifejezni a szerelmedet Forrás: Shutterstock

Skorpió

A Skorpió jegy szülötteinek az érintés és a szívesség a szeretetnyelvük. A csillagjegyek közül ez a legszélsőségesebb jegy, ugyanis náluk a szenvedélyesség és érzelmesség a domináns. Kettősség van bennük, ugyanis rendkívül jól belelátnak másokba, de a saját érzéseiket képesek teljesen elrejteni. Minden hibájuk ellenére a Skorpió jegyűeknek semmihez sem fogható szexuális aurájuk és kisugárzásuk van, aminek lehetetlen ellenállni. A kommunikációjukban mindent érintéssel jeleznek, mert a szavakkal jóval nehezebben bánnak, mint a testükkel.

Nyilas

A Nyilas jegyűek optimisták, ambiciózusak és szabad szelleműek, azaz esélyed sincs, hogy kalitkába zárd őket. Ha szeretnéd, hogy komolyra forduljon a kapcsolatotok, akkor hozzá kell szoknod a lendületükhöz, kötetlenségükhöz és nyers stílusukhoz is. Ha el tudod fogadni, hogy képtelenség uralkodni a Nyilason, akkor garantáltan élménygazdag, izgalmas jövőnek néztek elébe. Amennyiben elköteleződik melletted, ne számíts drága ajándékokra, mert ők érintéssel fognak elhalmozni téged. Sőt, jobb, ha tudod, hogy a Nyilas spontaneitása nemcsak a programokban merül ki, hanem a szexuális életükre is rendkívül jellemző.

Kos

Néhány csillagjegy jól viseli, ha nem kell gyakran érintkezni párjával, de a Kos jegy szülötteinek szükségük van testi kontaktusra. Az érzéki érintések és az intimitás elengedhetetlen ahhoz, hogy valakivel elmélyítsék a kapcsolatot. Biztos lehetsz abban, hogy a szerelmeteket felvállalja a világ előtt is, és hogy nem fog a hálószobában trófeaként őrizgetni téged. Azonban tudni kell a Kos jegyűekről, hogy van egy másik fegyverük is, hiszen rendkívül jól bánnak a szavakkal. Pontosan tudják, hogy mit kell a füledbe suttogniuk, vagy hogy mivel kell bókolniuk annak érdekében, hogy rabjukká tegyenek téged. A Skorpióhoz hasonlóan a szexuális energiákból a Kosnál sem lesz hiány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.