A pár nappal a halála előtt készült interjúban Berki Krisztián bevallotta, nehezen viseli a vállát nyomó, súlyos terheket. 

2022. május 6-án, tragikus körülmények között elhunyt celebbel a Hot! magazin készített interjút néhány nappal a halála előtt. 

Berki KrisztiánForrás: Nanasi Pal

Berki Krisztián sok mindenről vallott akkor, többek között arról is, hogy gyereklelkű emberként sokszor másra sem vágyik, csak hogy otthon játszhasson, de nem teheti meg. Úgy érezte, ő sosem mutatkozhat gyengének, és ez is nagyon fájt neki: 

„Megborultam akkor is, amikor a büntetőfékezésem miatt a lányom, Nati megkérdezte: 'Apa, ugye, nem mész börtönbe?' Akkor mélyen magamba zuhantam, és rossz volt megélni, hogy férfiként nem gyengülhetek el, nem lehetek depressziós, nem eshet rosszul semmi!" - mesélte a magazinnak az egykori focista. 

Krisztián arról is mesélt, hogy második kislánya születése előtt feleségének, Mazsinak ő volt a mindene, és nehezen élte meg, hogy ez Emma Katerina születése után megváltozott: 

„A lelkem akkor van jól, ha a feleségem tisztel és szeret. Ha viszont azt érzem, hogy szálka vagyok a szemében, akkor nekem nagyon rossz" – írja a Blikk.

Berki Krisztián tragikus halálának részleteiről ITT olvashatsz.