Berki Krisztián utolsó interjújában bevallotta, nem vágyik másra, csak hogy néha gyerek lehessen

Forrás: Nanasi Pal -
felelősség interjú lelki teher Berki Krisztián utolsó interjúja vallomás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár nappal a halála előtt készült interjúban Berki Krisztián bevallotta, nehezen viseli a vállát nyomó, súlyos terheket. 

2022. május 6-án, tragikus körülmények között elhunyt celebbel a Hot! magazin készített interjút néhány nappal a halála előtt.

Berki Krisztián Forrás: Nanasi Pal

Berki Krisztián sok mindenről vallott akkor, többek között arról is, hogy gyereklelkű emberként sokszor másra sem vágyik, csak hogy otthon játszhasson, de nem teheti meg. Úgy érezte, ő sosem mutatkozhat gyengének, és ez is nagyon fájt neki:

„Megborultam akkor is, amikor a büntetőfékezésem miatt a lányom, Nati megkérdezte: 'Apa, ugye, nem mész börtönbe?' Akkor mélyen magamba zuhantam, és rossz volt megélni, hogy férfiként nem gyengülhetek el, nem lehetek depressziós, nem eshet rosszul semmi!" - mesélte a magazinnak az egykori focista.

Krisztián arról is mesélt, hogy második kislánya születése előtt feleségének, Mazsinak ő volt a mindene, és nehezen élte meg, hogy ez Emma Katerina születése után megváltozott:

„A lelkem akkor van jól, ha a feleségem tisztel és szeret. Ha viszont azt érzem, hogy szálka vagyok a szemében, akkor nekem nagyon rossz" – írja a Blikk.

Berki Krisztián tragikus halálának részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.