A legutóbbi Sztárban Sztár leszek! egyik legkiemelkedőbb tehetsége, Hadas Alfréd új, „Táncolj" című szerzeményében a latin ritmusé és a különc előadó védjegyének számító, ikonikus rapbetéteié a főszerep. A fülledt hangulatú újdonság egy eseménydús videóklippel együtt érkezik, amiben többek közt Alfréd szerelmét, Mardollt is láthatjuk, nem akármilyen szerepben.

Féktelenül kreatív és frappáns karakter Hadas Alfréd, aki legutóbbi, TikTokon is népszerű, komolyabb hangvételű zenéje, az „Engedj el" után a sajátságos humor és határtalan szabadság kapott helyet.

A „Táncolj" egy lüktető nyári felvétel, amelyhez egy rendkívüli helyszínekkel és szereplőgárdával megspékelt kisfilm is csatlakozott. Egy mexikói bár parodisztikus western ihletésű képsoraitól, medencés bulin keresztül a barlang legmélyén át egészen egy repülőgépes katasztrófát kísérhetünk szemmel. A képkockákon olyan előadók szerepelnek, mint Pribelszki Norbi, Fehér Holló, Závodi Marci, sőt Alfréd kedvese hűtlen szeretőként tűnik fel.

"A videóklipben Mardoll velem csalja meg filmbéli párját. Bizarrnak bizarr volt! De a legjobb a mi kapcsolatunkban, hogy mindketten őrültek vagyunk kicsit... lehet, nagyon. Főleg úgy, hogy Cathie fiktív partnere, Roland nagyon jó barátom. Úgy fogjuk fel, mint egy nagy poént, ha hárman találkozunk, biztosan felemlegetjük és éveken keresztül nevetünk majd!" – mesélte Alfréd a kisfilm hátterét.