"A gyerek játszótérre és iskolapadba való" - ez ByeAlex véleménye a gyerekeknek szóló tehetségkutatókról

Forrás: Instagram/byealexittvan -
X-Faktor mentor tehetségkutató ByeAlex gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex azt kérdezte a követőitől, hogy idén milyen énekes vagy zenekar mentoraként látnák őt szívesen, aztán egy hozzászólásra válaszolva kemény véleményt fogalmazott meg a gyerekeknek szóló tehetségkutatókról.

ByeAlex posztjára több mint 300 hozzászólás érkezett. A vélemények nagyon megosztóak, ráadásul az idei X-Faktor egészen más lesz, mint az eddigiek, ugyanis nem az lesz a felállás, hogy egy mentorhoz egy adott kategória kerül, hanem bármelyik énekes vagy zenekar kerülhet bármelyik ítészhez. ByeAlex egyébként a jól teljesítő mentorok közé tartozik, ugyanis az eddigi évadokban háromszor nyert.

Az egyik kommentelő a kérdésére ezt a választ adta:

Felvethetnéd ötletként a gyerek X faktor megrendezését. Külföldön olyan is van. Lehet, fellendíené a nézettséget

ByeAlex nem hagyta szó nélkül a hölgy hozzászólását, és elmondta, mit gondol a gyerekeknek való tehetségkutatókról, amivel egyébként korábban az RTL Klub is próbálkozott.

Forrás: Instagram/byealexittvan

Minden idegszálam az ilyen műsorok ellen van. A gyerek játszótérre és iskolapadba való, nem showbizniszbe, nem stresszbe, nem nyilvánosságba. Biztos van, aki felakasztana ezért, de én utálom az ilyesmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.