Napi horoszkóp (2022. május 18.): a Mérlegre fordulat vár, a szingli Skorpió megismerkedik valakivel

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bak jegyébe lépő Hold segít a tisztánlátásban, de az érzéseink kifejezésével nehézségünk lehet. Napi horoszkóp következik szerdára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A napi horoszkóp szerint a Hold a Bak jegyébe lép, hozzád pedig kicsit sem passzol ez a hűvös energia. Ma nehezen fejezed ki az érzéseidet, pedig ki kellene mondanod, ha valami zavar, különben könnyen robbanásközeli állapotba kerülhetsz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Minél diplomatikusabban lépsz fel, annál könnyebben érhetsz célt. A jó eredményeket mások is értékelni fogják, ezért inkább a lassú, de biztos haladásra törekedj, semmint a kivagyi harciasságra. Úgyis tudni fogják, mi a te érdemed.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Hold a Bak jegyébe lép, ma nemcsak kíváncsi, hanem kitartó is vagy, ez pedig sok sikert jelez. Érdemes ma egy célra fókuszálni az erődet, mert abban nagy áttörést érhetsz el. Ha friss szerelmesek vagytok a pároddal, akkor ma szóba kerülhet az elköteleződés.

Napi horoszkóp 2022. május 18.: a Mérlegre fordulat vár, a szingli Skorpió megismerkedik valakivel Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A legszívesebben minden időt álmodozással, a jövő tervezgetésével töltenéd. Ez jó, mert először a lélekben kell felépülnie mindannak, amire vágysz. Ha negatív hitekkel vagy tele, akkor sajnos az fog megvalósulni. Gondolj szépeket!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


A Bak jegyébe lépő Hold kissé lehűti heves érzéseidet, és ma sikerül nagyon racionálisan átgondolni valamelyik kapcsolatodat, viszonyodat. Rájössz arra is, hogy mi okozhatott konfliktust a múltban, és hogyan tudod azt rendezni.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ne veszítsd el a hitedet a barátaidban. Hidd el, van még, akire mindig bízvást számíthatsz. Ha egy új vállalkozáson töröd a fejed, akkor abban is kérheted a segítségüket, támogatásukat az anyagiakban éppúgy, mint más téren.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide, ha pedig a májusi horoszkóp érdekel, ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.