Csuti egyik pillanatról a másikra lett rosszul: fogalma sincs, mi lehet az oka

betegség hányinger Szabó András Csuti rosszullét Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda reggel erős rosszullét tört Csutira, azonban fogalma sincs, mi lehet annak az oka. 

Csuti az Instagramon osztotta meg követőivel, hogy bár reggel, amikor felébredt, még teljesen jól érezte magát, később erős rosszullét tört rá. Gyomorrontásos tünetei vannak, azonban semmi olyat nem evett, ami ezt indokolttá tenné.

"Hogy lehet egyik pillanatról a másikra gatyán lenni? Felébredtem, semmi bajom nem volt, felöltöztem, összepakoltam edzésre! A közérzetem rendben van, de folyamatos hányinger gyötör, és a gyomrom is rakoncátlankodik! Nem ettem, nem ittam semmi olyat, erre most fekhetek itt egymagam... ha van valami, amit utálok, az a tétlenség és semmittevés, de ez van sajnos! Lehet, a gyerekektől kaptam el ezt, de mi ez?" – írta a posztban.

Csuti április elején vallotta be, hogy ismét rátalált a szerelem, egy gyönyörű lány, Gina személyében. A kétgyermekes apuka elmondta, hogy szeretné párját megóvni a médianyilvánosságtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.