Csuti az új szerelméről: "Nem akarom, hogy Instagramon termékeket reklámozzon"

Forrás: Szabó András Csuti -
barátnő szereplés Csuti barátnője, Gina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti április elején vallotta be, hogy ismét rátalált a szerelem, egy gyönyörű lány, Gina személyében. A kétgyermekes apuka elmondta, hogy szeretné párját megóvni a médianyilvánosság elől.

Kulcsár Edina exférje egy reggeli műsorban vallotta be még április elején, hogy megismerkedett egy csinos lánnyal. Azóta a lányról már az is kiderült, hogy Reginának hívják, de közösségi oldalán Ginaként van fent. A nő Instagramja mindeddig privátra volt állítva, azonban nemrég úgy döntött, változtat ezen, így fiókja már bárki számára megtekinthető.

Csuti nagyon boldog új párja mellett, de a legfontosabb számára, hogy a gyermekei szeressék új választottját.

Szabó András Csuti Forrás: Szabó András Csuti

"Az egész életemet leélném egyedül, hogyha a gyerekeimen azt látom: nem fogadnák el azt, akivel éppen vagyok."

A kétgyermekes apuka az RTL klubnak azt is elmesélte, hogy amennyire lehetséges, párját óvná a nyilvánosságtól.

"Nem akarom, hogy az Instagramon termékeket reklámozzon, teljesen tudatosan mondok nemet számtalan tévéműsornak is. Már az elmúlt hetekben talán a létező összes tévécsatornától megkerestek, hogy menjünk, menjünk. A munkájából adódóan sem vállalhat ilyen felkéréseket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.