Ők a legjobb testvérek a horoszkópjuk alapján!

Forrás: Schutterstock -
asztrológia Bak Mérleg testvér horoszkóp magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testvérek közötti kapcsolat nagyon különleges. Van, hogy nagyon szeretjük egymást, a következő pillanatban viszont már ki nem állhatjuk a másikat. Gyerekként harcolunk egymással, aztán, ahogy idősödünk, úgy lesz egyre jobb a kapcsolatunk. De vajon mely csillagjegyek közül kerülnek ki a legjobb testvérek?

BAK


A Bakok a legjobb testvérek, hiszen akkor is sziklaként állnak a tesójuk mellett, ha épp teljesen különböző a személyiségük: ők bárkivel nagyon jól kijönnek. A Baknak a család a legfontosabb, bármit képes érte megtenni. A Bakok nagyon lojális természetűek, testvérként pedig ez különösképp felerősödik. Ám van egy rossz tulajdonságuk, ami feszültséget szülhet a családban, így a testvérek között is, ez pedig az, hogy nagyon makacsok. Nem mindig könnyű velük, viszont, ha kívülről érkezik támadás, minden erejükkel azon vannak, hogy megvédjék a testvéreiket.

A Bakok a legjobb testvérek Forrás: Schutterstock

HALAK


Az érzelmes Halak jegy szülöttei tökéletes testvérek, ők azok, akik felnéznek rád, amikor úgy érzed, nem is adtál rá okot. Mindig meghallgatják a testvéreiket, akár örömükben, akár bánatukban vágynak beszélgetni. Nagyon érzékenyek, szavakkal és tettekkel is támogatják testvéreiket. De vigyázz! Mivel a Halak nagyon érzékeny, megtörténhet, hogy egy vita során nagyon a szívére veszi a kritikát.

BIKA


Ha az értelmes Bika a legidősebb gyerek, akkor eszénél és földhözragadt természeténél fogva mindig szemmel tartja kisebb testvéreit, így meg tudja őket óvni a hülyeségektől is, és ha kell, akkor visszahozza őket a földre. A Bikák nagyon türelmesek, így az idegesítő testvérek piszkálódását is nagyon jól tűrik.

IKREK


Szórakoztató, spontán és társaságkedvelő: ez a három tulajdonság az, ami a legjobban jellemző az Ikrekre. Nagyon jól érezheted magad egy Iker jegyű testvérrel, mert vállalkozó kedvével és kíváncsiságából adódóan mindig új ötletekkel áll elő, és azokat azonnal meg is osztja a testvéreivel. De vigyázz, amilyen játékos természetűek, annyira szeretnek vitázni!

RÁK


Kinek van szüksége barátra, ha van egy Rák testvére? A Rákok a család bástyái, nagyon erős a védőösztönük, ezért nagyon szeretnek gondoskodni másokról. Ők azok, akik mindenféle versengés vagy féltékenykedés nélkül örülnek a sikereidnek. A Rák nagyon jó hallgatóság, és mindig ott van, ha szükség van rá. Néha kicsit rosszkedvűek, de ezt nézd el nekik.

A Rák nagyon jó hallgatóság, és mindig ott van, ha szükség van rá. Forrás: Shutterstock

SZŰZ

A törődés és a megbízhatóság a leginkább jellemző a Szűz jegyűekre. Mindig számíthatsz rájuk. Nem számít, hogy mikor és mit kell csinálni, ők lesznek az elsők, akik ott lesznek, hogy segítsenek. A rendet nem mindig tudják megtartani, néha kimerültek, de így is a legjobb testvérek.

MÉRLEG


A Mérlegben megvan minden, aminek egy tökéletes testvérben meg kell lennie. Ez a csillagjegy az, melynek szülötte mindig szeretné megteremteni a harmóniát a családban. Nagyon gondoskodó, kerüli a vitákat, személyiségével pedig mindenkit elvarázsol. Ha van Mérleg testvéred, akkor vigyázz, nehogy kihasználd gondoskodó és jó természetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.