Nagy-Kovács Ramóna Születés gyermek Nagy Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 20-án megszületett Nagy Dani második gyermeke. Az örömhírt az immáron kétgyermekes édesanya, Nagy-Kovács Ramóna jelentette be a közösségi oldalán.

"2022.05.20-án megérkezett egy újabb csoda a családunkba! Megszületett Nagy Elíz! Másodjára is felfoghatatlan az egész és soha nem felejtem el ezt a napot. Nem felejtem a küzdést, fájdalmat, a boldogságot, a hálát, amit éreztem. Hálás vagyok Daninak, hogy újra végig csinálta velem, nélküle nem ment volna. Hálás vagyok Olinak, hogy még csodálatosabbá tette a pillanatot azzal, amikor meglátott minket a kórházban, és láttam rajta mennyire izgatott és boldog, hogy végre megérkezett a kishúga. És hálás vagyok a szülésznőmnek, orvosomnak, csecsemősöknek, akik profi munkájukkal még szebbé tették a napunkat. Egészségesek vagyunk mindketten, sőt mind a négyen, most már" - írta a közösségi oldalán az immáron kétgyermekes édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.