Ilyen a megjelenésed a csillagjegyed szerint - 1. rész

Forrás: Shutterstock -
kinézet külsőség megjelenés horoszkóp magazin külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy a horoszkópod azt is meghatározza, hogy milyen a megjelenésed? Pedig egyes szakemberek azt állítják, hogy minden állatövi jegynek megvan a maga sajátossága, ami a külsejét illeti. Rád vajon igazak a leírtak?

Azt már mindenki tudja – akár hisz benne, akár nem –, hogy a csillagjegyünk sok mindent meghatároz. Rányomja bélyegét a személyiségünkre, arra, hogy miben vagyunk kifejezetten jók és miben kevésbé ügyesek, hogy mi a sötét oldalunk, vagy hogy mi a nekünk való karrier. De vajon ránézésre meg lehet-e állapítani valakiről, hogy mi a horoszkópja?

Kos

A Kosok általában vékony testalkatúak, az arcuk pirospozsgás, a szemöldökük pedig erőteljes, mintha egy kos szarvai lennének. A hajuknak sok esetben van egy kis rőt csillogása, nem véletlenül, hiszen tüzes jegy. A Kosok dinamikusak, vezető egyéniségek, ez pedig a külsejükben is megmutatkozik – az öltözködésük is sportos, kényelmes, mégis kifejezetten dekoratív.

Bika

A Bikák általában zömökebb testalkatúak, egyenes hátúak és stabil lábúak, hiszen a Föld jegy szülötteiként szinte megingathatatlanok. A fejük viszonylag nagy, a nyakuk rövid, a homlokuk széles, a hajuk erős és sötét tónusú. Az ajkuk szexin dús, a szemük nagy és magával ragadó. A Bikák kifejezetten érzékiek, s ez az öltözködésükben is jól megfigyelhető.

Forrás: Shutterstock

Ikrek

Az Ikrek testalkata általában vékony, a végtagjaik pedig igen hosszúak. Csupa kar, csupa láb, amely mindig mozgásban van. Az arcuk a testükhöz igazodva kicsi és keskeny, a szemük apró, a tekintetük szúrós. A hajuk vékony szálú és világos, akárcsak a szemöldökük. Kedvelik a divatot, így a megjelenésük többnyire kifejezetten trendi.

Rák

A Rákok általában alacsonyak és zömökebb testalkatúak, bár előfordul, hogy a szerényebb testmagassághoz kifejezetten vékony termet társul. A Rákok arcbőre sápadt, a hajuk és a szemük színe többnyire fakó, és sokszor szinte szabadkozva nézik a földet vagy pillantanak félre. Az öltözködés terén kerülik a feltűnősködést, inkább a kényelmes, hétköznapi viselet hívei.

Oroszlán

Az Oroszlánokat nem lehet nem észrevenni és ők azok, akik szinte fürdőznek is ebben a figyelemben! Már a testalkatuk is fenséges, hiszen általában magasak, arányosak, már-már tökéletesek. Ehhez párosul még az a bizonyos határozott pillantás, amely – ha a kedvük úgy tartja – kiscicássá is szelídülhet, ezzel pedig végképp el tudnak bűvölni mindenkit. És ha ez még mind nem lenne elég, akkor a stílusuk is magával ragadó: elegáns, feltűnő és drága.

Szűz

A Szűz jegyűek a mértéktartás netovábbjai még a megjelenésükben is. A testfelépítésük se nem túl vékony, se nem túl erőteljes, a frizurájuk rendezett, a sminkjük szolid, az öltözködésük decens: minden passzoljon mindennel. Szeretik az egyenruhákat és a formális öltözékeket, mint amilyen egy klasszikus kiskosztüm vagy egy örökké divatos táska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.