A Mars és a Hold szembenáll egymással csütörtökön, ami bizony hozhat feszültséget, vitát. Persze tudatossággal ez is elkerülhető. Napi horoszkóp következik.

 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)  

A napi horoszkóp szerint a Hold és a Mars fényszöge ma hozhat némi feszültséget. Érzékenyebb vagy a szokásosnál, ráadásul több bosszantó esemény is ér. A veszekedéssel csak rontasz a helyzeten! Erőltess magadra nyugalmat!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

A szerelmi kapcsolatokban nem szabad semmit erőltetni. Ez lehet most neked a legnehezebb, hogy visszafogd magad. Mégis meg kell próbálnod. A hódítás finomabb eszközeivel most sokkal többre mehetsz.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)  

Ma hajlamos vagy kissé pesszimistán látni a dolgokat: pedig a lelked mélyén magad is tudod, hogy nincs igazán okod a panaszra. Annál is inkább, mert életed felfelé ívelő pályára állt. Legyél türelmesebb!

Napi horoszkóp (2022. június 9.): a Skorpió átalakuláson megy át, a Halak kiáll magáértForrás: Shutterstock

 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)  

A Hold és a Mars szembenállása ma komoly hangulatingadozásokat jelez. Hol vidám, boldog és elégedett vagy, hol pedig dühös és elkeseredett, és ehhez elég, ha csak egyvalami nem sikerül... Pihenj ma minél többet!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)  

A mai nap még a kezdeteké. Ugyan szeretnéd azonnal látni, hogy beérik a munkád gyümölcse, ám az még várat magára. Ne legyél türelmetlen, az idő neked dolgozik. De csak akkor, ha megvan hozzá a kellő kitartásod is.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

Újabban egyre türelmetlenebb vagy, de a mai napon túltehetsz az eddigieken is. Van azonban valami, amiről épp akkor maradsz le, ha sietsz: állj meg, hagyd folyni az időt! Így megláthatod a csodákat, amik körbevesznek.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért KATTINTS IDE.