Áttetsző szettben bulizott a Soundon a magyar szépségkirálynő - Fotó

Balaton Sound Viczián Viktória fotó szépségkirálynő Kiss Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Miss Earth Hungary belevetette magát a fesztiválszezonba, és partnert is talált a bulizáshoz. Új kalandjáról pedig fotó is készült, melyet nagy örömmel osztott meg közösségi médiás oldalán.

Viczián Viktória ezúttal nem párjával, az Exatlonból megismert Somhegyi Krisztiánnal, hanem Kiss Virággal, a népszerű testépítővel bulizott. Mindkét fiatal lány élvezi, hogy ismét megrendezhetik a nagy hazai fesztiválokat, ahol a magyar előadók mellett külföldi világsztárok is szórakoztatják a közönséget.

Viki és Virág dögös szettben, shortban és egy áttetsző, fekete, csipkés felsőben vetették bele magukat a hajnalig tartó, önfeledt bulizásba. A Blikk kiszúrta, hogy a csinos modell és egykori szépségkirálynő az Instagramon csak korlátozott ideig, mindössze 24 órán át elérhető történetében dokumentálta a készülődés pillanatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.