Visszatért Marics Peti a kényszerpihenőről: "Nem igazán sikerült vigyáznom a hangomra"

Forrás: Marics Peti /Instagram -
Valmar hangszálcsomó playback Marics Peti visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valmar duó Marics Petije egy hónapos pihenőre kényszerült, mivel a hangszálain csomók keletkeztek. Bár orvosai szigorú pihenésre ítélték, és még azt is elmondták neki, hogy ha nem vigyáz magára, műtét is várhat rá, néhány koncertet mégis kénytelenek voltak bevállalni, hiszen már nem tudták lemondani őket.

Ahogy korábban mi is megírtuk, a Valmarnak tíznél is több koncertet kellett lemondania, hogy Peti pihentethesse a hangját. Most azonban letelt az egy hónap, és újult erővel vetették bele magukat a fesztiválozásba.

"Sajnos, nem igazán sikerült az elmúlt egy hónapban vigyáznom a hangomra, mert ahogy felálltunk a színpadra, elfelejtettük, hogy mit ígértünk magunknak" – utalt vissza Marics Peti a még korábban megtartott koncertjeikre.

Marics Peti Forrás: Marics Peti /Instagram

Hozzátette, szerencsére így is hatásos volt a pihenő, és elmúltak a gyulladásos csomók. Azonban továbbra is oda kell figyelnie magára, mert ha ismét megerőlteti a hangját, bármikor újra jelentkezhet a probléma. Kérdés, hogy ennyi koncert mellett ez hogyan fog sikerülni.

"Eszméletlen sok bulink van a nyárra, jövőre ezt negyedeljük. Zenekarral nem is lehetne ennyit bírni. Volt olyan, hogy elgondolkodtunk a playbacken, de nem tudjuk megállni, hogy ne énekeljünk, a buli sem lenne olyan, szóval a playback nem jöhet szóba. Ennyi erővel csináljunk közönségtalálkozót" – mondta a Blikknek az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.