Sztárparádé volt Iszak Eszti és Gyurta Dani esküvőjén: olimpikonokban sem volt hiány

esküvő házasság Iszak Eszter Gyurta Dániel Hosszú Katinka Le Til Kúria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a sztárszakítások, hanem a híres esküvők száma is rendre gyarapszik idén. Múlt héten az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó és kedvese is kimondta a boldogító igent, méghozzá egy olyan helyen, amely igencsak felkapott lett a hazai hírességek körében.

Az esküvőről először nem is az érintettek posztoltak, hanem a násznép egyik tagja, Puskás-Dallos Bogi; így az énekesnő buktatta le a fiatal szerelmeseket. A nagy napnak a Nyíregyháza közelében fekvő Birin található Le Til Kúria adott otthont, ahol az utóbbi időben Rácz Jenő, valamint Dobó Ági is az esküvőjét ünnepelte.

Gyurta Dani és Iszak Eszti esküvőjén azonban nemcsak a helyszín, hanem a társaság is különleges volt. A fiatal pár boldogságán ugyanis több ismert ember, köztük sportolók is osztoztak. Ott volt Gyurta Dani testvére, Gergely, valamint az olimpiai bajnok legenda, Hosszú Katinka is.

Az esküvő részleteiről ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.