Fényűző esküvőn mondta ki Iszak Eszti a boldogító igent: több napig tartott a buli

Forrás: Iszak Eszti instagram -
esküvő Iszak Eszter Gyurta Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszter és Gyurta Dani a mesébe illő lánykérés után egy hasonlóan varázslatos esküvőn mondták ki egymásnak a boldogító igent. Itt vannak a nagy nap részletei.

Iszak Eszter és Gyurta Dani a legnagyobb titokban házasodtak össze, de az esküvő ténye Dallos Boginak hála kiszivárgott. Azóta pedig még több részlet látott napvilágot a nagy napról. Kiderült, hogy a szerelmesek a Le Til Kúriában tartották az esküvőjüket, ahogy előttük már több sztárpár is, mint Rácz Jenő és Dóra, Dobó Ági és Csaba, vagy éppen Stana Alexandra és Köcse György. A kúriában egy szoba 30 ezer forintba kerül egy éjszakára, egy lakosztály pedig 55 ezerbe. A pár családja és a legszűkebb baráti köre nemcsak a nagy napra voltak hivatalosak, de már előtte élvezhették a helyszín adta lehetőségeket, napokon át ünnepelhették a párt.

Iszak Eszti és Gyurta Dani összeházasodtak Forrás: Iszak Eszti instagram

"A szeretteik és a legfontosabb barátaik már jóval korábban, egy közeli luxusszállodában, a Hotel Pagonyban élvezték a spa, a wellness, és a pihentető programok adta lehetőségeket. Olyan volt, mint az amerikai filmekben, ahol a menyasszony és a vőlegény az esküvőjük köré egy több napos rendezvényt szerveznek, amely során a barátok és a családtagok amellett, hogy még jobban megismerik egymást, közösen készülnek a nagy napra. Ráadásul van, akit még az esküvő másnapján is vendégül látnak, hogy együtt pihenjék ki a hajnalig tartó buli fáradalmait" - mondta a Blikknek egy bennfentes. Az is kiderült, hogy Eszti menyasszonyi ruhája olyan volt, mint ő maga: letisztult és elegáns.

"Olyan volt a ruha, mint Eszti maga, egyszerű és elegáns. Mint egy görög istennő" - tette hozzá az ismerős. A házaspár egyelőre nem osztott meg részleteket a nagy napról, de bizonyára ami késik, az nem múlik, hiszen az eljegyzésükről is csak jóval később értesítették a rajongóikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.