Hoppá! Kibékülhetett Zámbó Krisztián és menyasszonya, Zsuzsika?

fotó közös fotó Zámbó Krisztián kibékülés szakítás Takács Zsuzsika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén júniusban derült ki, hogy több mint tíz év után külön utakon folytatja a sztárpár, Zámbó Jimmy fia és szerelme. A fiatalok az elmúlt tíz évben már többször is szakítottak, de mindig visszataláltak egymáshoz: ez a mostani viszont végleges döntésnek tűnt.

Krisztián és kedvese, Zsuzsika már az esküvőt tervezték, ezért is lepte meg a rajongókat, hogy a tervek ellenére mégis a különválást választották. Eleinte nem részletezték az okokat, csak később derült ki, hogy a gyerekvállalás volt az egyik olyan kérdés, amelyben nem értettek egyet. Krisztián gyereket szeretett volna, párja azonban másként gondolta.

A páros most mégis közös fotót tett közzé, a poszthoz pedig semmilyen megjegyzést nem fűztek. A rajongók körében megcsillant a remény, ugyanis a vidám képek alapján azt gondolhatják, hogy kibékült Krisztián és Zsuzsika - és mint az elmúlt tíz évben többször, most is sikerül megmenteniük a kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.