Rátalált a szerelem a magyar énekesre? - Egy csinos fiatal lánnyal látták Horvátországban

Fotó: Tv2 -
szerelem Horvátország viszony Peter Šrámek kapcsolat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter Šrámek régóta szingli, ám lehet, hogy ennek most vége. Horvátországi nyaralásán, egy szórakozóhelyen ismerkedett meg egy fiatal lánnyal, akivel az éjszakát is együtt töltötték. Vajon lesz folytatás? 

Bár a fiatal énekes állítja, hogy ez most nem a romantika ideje az életében, a Bors egyik olvasója a saját szemével látta, hogy a Csináljuk a fesztivált! győztese nagyon is keresi a lányok társaságát. Eleinte több lányt is látott körülötte, de végül csak egy maradt, akivel meg is csókolták egymást, azután már csak azt vette észre, hogy mindketten eltűntek a szórakozóhelyről.

Peter Sramek Fotó: Tv2

A Bors megkereste az énekest, aki túlzásnak érzi, hogy még a nyaralásán is fotózgatják és a sajtótól hívogatják emiatt.

"Igen, buliztam és igen, jól éreztem magam egy lány társaságában, akit aznap este ismertem meg! Remélem, azért ez nem baj!?" - fakadt ki Peter Srámek, majd már sokkal nyugodtabb hangnemben
azt is elárulta, hogy ettől függetlenül továbbra is szingli, és ez egészen addig így is marad, amíg "le nem tarolja a szerelem".

"De azt is hozzáteszem, hogy meg fogom tartani magamnak a magánéletem részleteit, egészen addig, amíg stabil lábakon nem áll majd a kapcsolatom. Hogy mi történt Horvátországban a buli után, az csak rám és arra a lányra tartozik" - zárta le a beszélgetést Šrámek, akit nemrég letartóztattak klipforgatás közben Törökországban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.