Vasvári Vivien támogatja 9 éves kislányát, hogy kövesse őt a pályán

Forrás: instagram.com/vasvarivivien -
Vasvári Vivien Vasvári Vivien lánya, Ariana okostelefon influenszer Instagram gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 9 éves Arianát egyre inkább vonzza a média világa, ami ellen édesanyjának, Vasvári Viviennek nincs semmi kifogása, egészen addig, amíg ő irányít. 

A kis Ariana pár évvel ezelőtt még nem szerette, ha fotózzák, ez azonban mára megváltozott, és egyre inkább vonzza a média világa. Bár Vivien ennek örül, fontosnak tartja, hogy ő szabja meg a határokat. Nemrég például törölnie kellett lánya Instagramját, mivel az oldalt elárasztották az olyan kommentek, amiket nem nézett jó szemmel.

Vasvári Vivien, Ariana, karácsony Forrás: instagram.com/vasvarivivien

"Megbeszéltük, ha önálló felületet szeretne, nincs kifogásom ellene. Inkább tudjak róla, mint hogy kamu néven hozzon létre valamit, amibe nincs beleszólásom. Abban a korban van, amikor már ért hozzá, hogyan kell az ilyesmit létrehozni. Rengeteg ismerősöm van, akik azt sem tudják, milyen név rejti a saját gyereküket, így tehetetlenek, nem tudják kontrollálni a felnőtt tartalmakat sem. Nem szeretnék ebbe a hibába beleesni" – mondta a volt luxusfeleség a Story magazinnak. Hozzátette, sokkal jobbnak gondolja, ha tiltás helyett inkább megtanítja gyermekének az okoseszközök helyes használatát.

"Okostelefonja is ezért van, semmi kivetnivalót nem találok ebben. Pontosan tudom, milyen tartalmakat és kiket követ" – folytatta, majd azt is elmondta, hogy bízik abban, hogy lánya nem lesz hivatásos influenszer, de ha hobbiként mégis szeretné csinálni, természetesen támogatni fogja benne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.