Agárdi Szilvi retteg a családalapítástól: "Félnék, hogy nem látom, mit csinál"

Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram -
Agárdi Szilvi családalapítás látássérült gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agárdi Szilvi boldog párkapcsolatban él szerelmével, Gergővel, és olyannyira megvan köztük az összhang, hogy már a gyermekvállalás kérdése is felmerült köztük.

A látássérült énekesnő hiába él boldog párkapcsolatban, fél a gyermekvállalástól.

"Anyának lenni óriási felelősség. Ha belegondolok, olyan labilis a világunk, nem mernék gyerekeket vállalni ebben a bizonytalan létben. De persze tudom: az egész családom mellettem állna egy ilyen szituációban, úgy, ahogyan a jövendőbeli apuka is. Gergővel is beszéltünk már erről, de még fiatal a kapcsolatunk, és mi is fiatalok vagyunk a családalapításhoz. Félnék, hogy nem látom, mit csinál, azt mondják, a gyereknevelés egyébként is egy vakrepülés" – mondta a Borsnak. Hozzátette, szerelme megérti az aggodalmait, és nem is erőltet rá semmit.

Agárdi Szilvi Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram

"Úgy érzem, nem lenne fair, hogy éppen az anya nem láthatja a baba kis arcocskáját, ahogy változik, ahogy rámosolyog, az első lépéseket. Igazságtalannak érezném a dolgot" – vallotta be az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.